Mørk Safetec transp

Vi feirer 40 årsjubileum

03.04.2024

Det hele begynte en aprildag i 1984. Med et lite skrivebord i et bittelite soverom på hytta, en pinnestol, noen blåpapir og en reiseskrivemaskin startet Jan Erik Vinnem Safetec.

Jan Erik Vinnem

Jan Erik Vinnem


Det aller første oppdraget Vinnem fikk var å utarbeide en manual for risikoanalyser for Statoil. Etter denne første milepælen fulgte flere viktige prosjekter. Risikoanalyser for Heidrun-plattformen og konseptrisikoanalysen for Veslefrikk var blant dem. Disse prosjektene bidro til å etablere Safetec som en pålitelig aktør innen risikostyring og sikkerhet i sin tid.

I dag, 40 år senere, er Safetec et ledende uavhengig konsulentselskap som tilbyr spesialisttjenester innenfor risikostyring, miljø og optimalisering på tvers av energibransjer, inkludert fornybar energi, samferdsel, maritime industrier, landindustri og offentlig sektor.

Safetecs tjenester har utviklet seg betydelig over tid, og vi har kontinuerlig tilpasset oss endrede behov og teknologiske fremskritt.

Vårt engasjement for å gjøre en positiv forskjell for kunder og samfunnet har vært en konstant drivkraft.

Vi har lagd en film for å gi et lite innblikk i hvordan Safetec ble til og hva vi er i dag. Filmen tar utgangspunkt i starten for snart 40 år siden, og drivkraften til Jan Erik Vinnem for å grunnlegge Safetec i 1984.

Her kan du se «Safetec the MOVIE»:

Stein og Ingar 1

Safetec i 40 år: -Fortsatt i front

Datavirus

Vi gleder oss over at Håkon Olsen, med lang erfaring innen cybersikkerhet, er med på laget vårt!

Shutterstock

Ny ekspertise på ekplosjonssikkerhet