Svalbard4
Safetec

Karriere

Safetec jobber kontinuerlig med rekruttering for å sikre bred kompetanse og kapasitet så vi kan imøtekomme etterspørselen etter våre tjenester.

Safetec er et dynamisk selskap med dyktige mennesker som brenner for det de jobber med. Vår visjon er å sikre liv, helse, miljø og andre verdier, og vi har som målsetting å være den ledende leverandøren av tjenester innen risikostyring.

Vårt arbeid er basert på bransjekunnskap og ekspertise innen teknologiske, menneskelige og organisatoriske faktorer. Vi hjelper våre kunder til å forstå det fullstendige risikobildet og den påvirkningen det har på organisasjonens ytelse. Slik gir vi kundene mulighet til å planlegge og gjennomføre sikker og effektiv drift.

Ansatte

145

Kontorer

13

Omsetning

200 000 000 NOK

Vår arbeidsprosess

Arbeidet vårt er basert på kommunikasjon med kunden i samtlige faser av prosjektet, fra informasjonsinnhenting til prosessledelse, rapportering, resultatformidling, anbefalinger og videre oppfølging.

I Safetec har vi ikke noen separat PR-avdeling. Markedsføringen er det rådgiverne våre som står for i form av prosjektgjennomføring og kundebehandling. Rådgiverne tar seg av innkommende forespørsler om oppdrag.

Vi har en målsetning om å til enhver tid være i forkant av kundens behov, lover og forskrifter og samfunnsutviklingen for øvrig. Det er rådgiverne selv som står for utvikling av metoder, tjenester og verktøy.

Våre ansatte og kunnskapen til hver enkelt er vår kapital. Derfor vektlegger vi faglig og personlig utvikling. Som rådgiver i Safetec utgjør du en forskjell ved å bidra til å beskytte mennesker, miljøet og andre verdier mot fare.

Høres dette spennende ut for deg?

Hvis du mener du kan passe til beskrivelsen og tror at Safetec kan være noe for deg, ber vi deg sende en søknad eller ta kontakt for å få mer informasjon om ledige stillinger i Safetec.

Vi i Safetec kan tilby et svært godt og fleksibelt arbeidsmiljø, gode kolleger og et spennende, meningsfylt arbeid.
Vi legger til rette for utvikling, vekst og påvirkning i henhold til måloppnåelse, og kan tilby konkurransedyktige betingelser.

Ta kontakt

Lise
Lise Kristine Isdahl Moe

Administrasjons - og rekrutteringsleder
lise.kristine.isdahl.moe@safetec.no

Shutterstock 1127552513

Ønsker du å skrive i samarbeid med oss?

Er du interessert i å skrive din masteroppgave i samarbeid med Safetec?

Da ønsker vi at du sier noe om hva du kan tenke deg å skrive om. I tillegg må du laste opp din karakterutskrift.