Å jobbe i Safetec

Søk på stilling her.

Safetec jobber kontinuerlig med rekruttering for å sikre bred kompetanse og kapasitet så vi kan imøtekomme etterspørselen etter våre tjenester.

Hvorfor jobbe i Safetec

Safetec er et dynamisk selskap med dyktige mennesker som brenner for det de jobber med. Vår visjon er å sikre liv, helse, miljø og andre verdier, og vi har som målsetting å være den ledende leverandøren av tjenester innen risikostyring.

Vårt arbeid er basert på bransjekunnskap og ekspertise innen teknologiske, menneskelige og organisatoriske faktorer. Vi hjelper våre kunder til å forstå det fullstendige risikobildet og den påvirkningen det har på organisasjonens ytelse. Slik gir vi kundene mulighet til å planlegge og gjennomføre sikker og effektiv drift og endringsprosesser. Vi ønsker å flytte fokus fra fortid til framtid.

Slik jobber vi

Arbeidet vårt er basert på kommunikasjon med kunden i samtlige faser av prosjektet, fra informasjonsinnhenting til prosessledelse, rapportering, resultatformidling, anbefalinger og videre oppfølging.

I Safetec har vi ikke noen separat PR-avdeling. Markedsføringen er det rådgiverne våre som står for i form av prosjektgjennomføring og kundebehandling. Rådgiverne tar seg av innkommende forespørsler om oppdrag.

Vi har en målsetning om å til enhver tid være i forkant av kundens behov, lover og forskrifter og samfunnsutviklingen for øvrig. Det er rådgiverne selv som står for utvikling av metoder, tjenester og verktøy.

I Safetec gjennomføres alle prosjekter i samarbeid i prosjektgrupper. Vi verdsetter, legger til rette for og krever at våre rådgivere deler informasjon seg imellom.

Vi respekterer rådgivernes kompetanse og privatliv og tillater en stor grad av frihet i arbeidet. Vi har fokus på kvalitet i alt vi gjør, og vårt veletablerte kvalitetsstyringssystem støtter opp under dette.

Våre ansatte og kunnskapen deres er vår kapital. Derfor vektlegger vi faglig og personlig utvikling.

Hvem søker vi?

Safetec er på utkikk etter dyktige personer, med minimum mastergrad, som har interesse for og erfaring fra fagområdene og markedene vi jobber med. Analytiske evner og svært god teknisk forståelse er en forutsetning. Du må være god til å kommunisere både muntlig, skriftlig og figurativt. Integritet og fleksibilitet verdsettes høyt.

Hva tilbyr vi?

Som rådgiver i Safetec utgjør du en forskjell ved å bidra til å beskytte mennesker, miljøet og andre verdier mot fare.

Safetec kan tilby et svært godt og fleksibelt arbeidsmiljø, gode kolleger og et spennende, meningsfylt arbeid. Safetec legger til rette for utvikling, vekst og påvirkning i henhold til måloppnåelse. Safetec kan tilby konkurransedyktige betingelser.

Kontakt oss

Hvis du mener du kan passe til beskrivelsen og tror at Safetec kan være noe for deg, ber vi deg sende en søknad eller ta kontakt for å få mer informasjon om ledige stillinger i Safetec.