Vil du jobbe med human factors?

04.05.2022

Safetec er Norges ledende uavhengige rådgivningsmiljø innen sikkerhetsstyring og beredskap. Vi er over 100 rådgivere fordelt på kontorer over hele Norge. Hverdagen vår består av mange spennende prosjekter, men alle handler grunnleggende sett om det samme – å hjelpe våre kunder og partnere til å beskytte liv, helse, miljø og andre viktige verdier.

Vi opplever stor etterspørsel og har behov for flere flinke folk innen de fleste av våre fagområder. Akkurat nå trenger vi deg som har erfaring med human factors og som har lyst til å bruke denne kompetansen på spennende problemstillinger innen samferdsel, helse, fornybar energi, petroleumsvirksomhet og maritim sektor.

Høres dette spennende og aktuelt ut for deg? Gå inn på vår jobbportal for detaljer og søknadsskjema.

Tilbake til nyheter