Vi søker etter miljørådgivere

11.04.2022

I Safetec tar vi samfunnsansvar og bidrar til bærekraftig utvikling ved å utfordre oss selv og dagens praksis i tett dialog med våre kunder. Vi har siden 1984 levert risikostyringstjenester til olje- og gassindustrien, samferdsel, fornybar, havbruk, offentlig sektor og helse.

I takt med økende interesse og oppdragsmengde knyttet til miljørådgiving for ulike aktører, søker vi etter miljørådgivere som kan være med og ta oss videre.

I rollen som miljørådgiver vil du få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter og bidra til bærekraftige løsninger. Vi har rammeavtaler med flere aktører både innen samferdsel og energisektoren som dekker miljørådgiving, og vi jobber med noen av Norges største samferdselsprosjekter med miljø, klima og bærekraft, deriblant Rv. 555 Sotrasambandet.

Er dette være noe for deg, gå inn på vår jobbportal for detaljer og søknadsskjema.

Tilbake til nyheter