Vi søker etter en erfaren rådgiver innen risikostyring

19.10.2021

Safetec har siden 1980-tallet bygget opp en solid virksomhet som leverer risikostyringstjenester til energibransjen, samferdsel, havbaserte næringer, helse og offentlig sektor. I takt med økende grad av digitalisering i våre bransjer søker vi etter en erfaren rådgiver som kan være med og ta oss videre.

Vi er på utkikk etter medarbeidere som synes teknologisk utvikling er spennende, som er opptatt av å forstå kunders behov, hvordan vi kan hjelpe kunden best mulig og som motiveres av å realisere prosjekter fra idéfase til kundeprodukt. For å jobbe i Safetec må du arbeide godt i team og synes det er motiverende å finne gode løsninger i samarbeid med kunder og kollegaer. I tillegg ønsker vi deg som har gode mentoregenskaper og evne til å dra med deg andre.

Høres dette ut som om det kan være noe for deg, gå inn på vår jobbportal for detaljer og søknadsskjema.

Tilbake til nyheter