Er du analytisk og liker utfordringer?

22.10.2021

Drømmer du om en sommerjobb som rådgiver i et av Norges største sikkerhetsrådgivningsselskap?

Vi kan gi deg mulighet til å få den karrieren du drømmer om. Safetec har ett av Norges sterkeste kompetansemiljøer innen styring av sikkerhet og risiko. Vi hjelper våre kunder til å forstå sitt eget risikobilde og til å finne riktig balanse mellom sikkerhet, bærekraft og produksjon. Vi har levert tjenester til energibransjen, samferdsel, havbaserte næringer, helse og offentlig sektor over hele verden siden 1984.

“Your innovative and preferred partner for safe and sustainable performance”.

Vi er på jakt etter deg som liker utfordringer, er analytisk, god på relasjonsbygging, synes det er spennende å være i dialog med kunder og samtidig ivrer etter faglige utfordringer.
Vi har oppgaver innen hele bredden av vårt tjenestespekter. Noen stikkord: Samfunnssikkerhet, beredskap, sikring, pålitelighet, optimalisering, risikoanalyser, trafikksikkerhet, CFD simuleringer, arbeidsmiljø og yrkeshygiene, ytre miljø, bærekraftsanalyser, HMS, human factors, kvalitative og kvantitative metoder, prosessikkerhet, dataanalyse, informasjonssikkerhet, granskning.

Vi trenger alt fra matematikeren som elsker å stå på podiet og presentere resultater, programmereren som liker å omsette modeller til spenstige digitale løsninger, til den grafiske designeren som brenner etter å omsette risiko visuelt.
En sommerjobb i Safetec vil gi deg verdifull erfaring knyttet til reelle pågående prosjekter. Du vil bli godt kjent med dine potensielle fremtidige kollegaer, med bransjene vi jobber i og du får prøve ut om konsulentrollen er noe for deg. Vi ansetter flere nyutdannede hvert år og mange av våre 100 ansatte har startet som sommerstudent i Safetec.

Høres dette ut som noe for deg, og du kjenner deg igjen i våre kjerneverdier – integritet, mot, entusiasme og ansvar? Da oppfordrer vi deg til å søke sommerjobb hos oss her.

Om du har spørsmål til stillingen kontakt vår rekrutteringsansvarlig; Lise Isdahl Moe på telefon: 995 06 423

Arbeidssted vil være ved et av våre kontor i Trondheim, Oslo, Bergen eller Stavanger. Oppstart blir tidlig i juni.

 

Tilbake til nyheter