Brenner du for sikkerhet og risikostyring?

21.09.2021

Safetec har siden 1980-tallet bygget opp en solid virksomhet som leverer risikostyringstjenester til energibransjen, samferdsel, havbaserte næringer og offentlig sektor. I takt med økende interesse og oppdragsmengde, søker vi etter rådgivere som kan være med og ta oss videre.

Vi er på utkikk etter analytiske medarbeidere med sterke kvantitative egenskaper, som synes teknologisk utvikling og digitalisering er spennende, som er opptatt av å forstå kunders behov, hvordan vi kan hjelpe kunden best mulig og som motiveres av å finne de gode svarene og gi de beste rådene. For å jobbe i Safetec må du arbeide godt i team og synes det er motiverende å finne gode innovative løsninger i samarbeid med kunder og kollegaer.

Høres dette ut som om det kan være noe for deg, gå inn på vår jobbportal for detaljer og søknadsskjema.

 

Tilbake til nyheter