Vi søker etter seniorrådgivere/rådgivere

05.05.2021

Vi er i vekst og ser etter deg som kan være med å løfte oss videre – Seniorrådgivere/rådgivere med erfaring innen funksjonell sikkerhet/SIL, IKT-sikkerhet i industrielle systemer og/eller optimalisering/RAM-analyser.

Safetec har siden 1980-tallet bygget opp en solid virksomhet som leverer risikostyringstjenester til energibransjen, samferdsel, havbaserte næringer, helse og offentlig sektor. I takt med økende interesse for våre fagfelt innen flere bransjer, søker vi etter personer som har erfaring med funksjonell sikkerhet/SIL, IKT-sikkerhet i industrielle systemer og/eller optimalisering/RAM-analyser. Vi søker etter personer som ønsker å jobbe videre med et eller flere av ovennevnte fagfelt i et sterkt fagmiljø. Safetec legger vekt på å tilby kundene løsninger som er tilpasset de behovene lovverket, standarder og kunden selv setter. Vi trenger deg som er opptatt av å forstå kunders behov og hvordan hjelpe dem best mulig. Vi søker opp til tre kandidater innen disse fagfeltene.

Høres dette ut som om det kan være noe for deg, gå inn på vår jobbportal for detaljer og søknadsskjema.

Tilbake til nyheter