Vi søker sikkerhetsrådgiver innen samferdsel

21.12.2020

Det pågår for tiden et stort arbeid i Norge med å fornye infrastrukturen innen samferdsel. Vi i Safetec er stolte over å være med på mange av de største, pågående utbyggingsprosjektene innen både jernbane, sporvei og veg. Våre norske og utenlandske kunder kommer fra både byggherre-, rådgiver, og entreprenørsiden. Vi bistår med et bredt spekter av tjenester innen sikkerhetsrelaterte fagområder.

Vi posisjonerer oss nå for nye store prosjekter og har behov for å styrke vårt fagmiljø, primært i Oslo, men for kandidater med den rette bakgrunnen kan også en av våre øvrige lokasjoner være aktuelle. Til denne stillingen vil erfaring med med rullende materiell og/eller signalsystemer for jernbane eller sporvei være en fordel.

Detaljert informasjon om stillingen og link til vår jobbportal finner du her.

Tilbake til nyheter