Vi växer i Stockholm

02.03.2020

Vi i Safetec är stolta över att vara en del av många av de stora, pågående järnvägs- och vägutvecklingsprojekten, både i Norge och Sverige. Våra kunder kommer från infrastrukturägare-, operatör-, utvecklar- och leverantörsidan. Vi positionerar oss nu för nya stora projekt och behöver stärka vår professionella miljö i Stockholm, men andra orter kan också vara aktuella.

Vi söker duktiga rådgivare som kan bygga och upprätthålla kundrelationer och trivs i en prestationsmiljö. Hos oss får du möjlighet att arbeta på ett tvärvetenskapligt och innovativt sätt över olika branscher. Om du har erfarenhet av säkerhetsrådgivning inom transportbranschen, till exempel RAMS för infrastruktur eller rullande materiel, vill vi prata med dig. Vi är intresserade av både seniorkonsulter och yngre konsulter.

Vår höga integritet innebär att vi dagligen utmanar oss själva och våra kunder på ett öppet, respektfullt och ärligt sätt. För Safetec är det viktigt att upprätthålla den goda arbetsmiljön vi har genom att engagera oss, vara närvarande och visa glädje och nyfikenhet på jobbet.

Om dig; Du identifierar dig med våra värden. Du har relevant högre utbildning, god affärsförståelse och är en bra relationsbyggare. Du är motiverad av självhantering och vill hjälpa Safetec att fortsätta att vara en stark professionell miljö med god kundförståelse.

Vad du kan?
• Erfarenhet från järnvägsbranschen
• CENELEC 50126, 50128 och 50129
• CSM-RA
• Svenska eller Norska flytande i tal och skrift
• Goda kunskaper i engelska
• Projektarbete

PLACERINGSORT
Vi söker medarbetare främst till vårt kontor i Stockholm, men det kan även vara aktuellt med placering på andra orter. Det finns också möjlighet för internationella projekt genom antingen våra systerföretag eller partners.

ÄR DU INTRESSERAD?
Då är du välkommen att ansöka genom att skicka ditt CV och en e-post till:

espen.moller.rokstad@safetec.se

marit.misje.vaage@safetec.no

Tilbake til nyheter