Vi introduserer flere nyansatte

03.02.2020

Vi fortsetter veksten fra 2019 og styrker oss ytterligere både i Oslo, Stavanger og Trondheim. Det er en glede å kunne presentere 3 dyktige kvinner:

Astrid Rydock startet 2. januar i Safetec. Hun er avdelingsleder for en av de to Risikoanalyse-avdelingene.  Astrid har kontorsted i Trondheim. Hun kommer fra en stilling som Seksjonsleder i Rambøll, med ansvar for å bygge opp en enhet innen jernbaneteknikk i Trondheim. Før det jobbet hun med risikostyring i DNV GL i 19 år, hvorav de 9 siste som linjeleder for konsulenter som jobbet med risiko- og beredskapsanalyser, teknisk sikkerhet, barrierestyring, HF og teknisk arbeidsmiljø.

Astrid er utdannet miljøkjemiker og startet sin karriere i NILU, før hun begynte som miljørådgiver i DNV GL. Parallelt med lederrollen var hun delvis utleid til Statoil (Equinor) som disiplinleder innen teknisk arbeidsmiljø, og jobbet også med ulike arbeidsmiljøstudier (NORSOK S-002) for nybygg som skulle operere på Norsk Sokkel.

Ann Christin Auestad  begynte også nylig i Safetec ved vårt kontor i Stavanger. Hun er avdelingsleder for avdelingen sikring og beredskap. Ann Christin har bakgrunn fra både olje og gass-sektor og akademia. Hun har arbeidet mange år i Equinor med sikkerhet og beredskap innenfor marine operasjoner og arktisk teknologi. De siste årene har hun arbeidet ved Universitetssenteret på Svalbard hvor hun har vært ansvarlig for utvikling og oppstart av Arktisk Sikkerhetssenter. Ann Christin har en master i samfunnssikkerhet fra UiS samt en Executive EMBA fra BI.

 

Oda Myklebost begynte nylig som sikkerhetsrådgiver ved vårt kontor i Oslo. Oda ble utdannet fra NTNU i 2015 og har en mastergrad i marin teknikk. Hun har erfaring med strukturanalyser og hydrodynamikk og har jobbet med skipsdesign i LMG Marin. Siste tre år har hun arbeidet som analytiker i Aquastructures AS. Aquastructures er en ledende aktør innen sertifisering- og ingeniørtjenester for havbruksbransjen, med fokus på rømningsrisiko. Oda tar med det med seg nyttig erfaring inn i Safetecs økende oppdragsmengde for kunder i havbruksindustrien.

 

Tilbake til nyheter