Safetec åpner kontor i Stockholm

01.11.2019

01. februar 2020 åpner Safetec Sverige AB sitt kontor i Stockholm. Kontoret inngår som et av selskapene i Safetec Group og skal understøtte de strategiske målene om internasjonal vekst og utvide vårt solide markedsinngrep for risk management innen samferdsel og infrastruktur. Safetec Sverige har allerede ansatt flere rådgivere med prosjektportefølje, men vi ønsker å vokse raskt og vil rekruttere flere gjennom 2020.

Kontoret ledes av Espen Møller Rokstad, som har lang ledererfaring fra ulike posisjoner i Safetec Norge. Vi ønsker å bygge et selskap som leverer spesialisttjenester, og som kan videreutvikle risk management markedet i Norden. Vi har i første omgang sett på samferdsel og infrastruktur som et naturlig startsted i Sverige. Et tett samarbeid med øvrige Safetec-kontor vil være viktig for å utnytte kompetanse og erfaring på tvers.

Kontakt Espen på epost: espen.moller.rokstad@safetec.no eller tlf. +47 922 57 055

Tilbake til nyheter