Vi ønsker vår nyansatt i Bergen velkommen

23.04.2019

Trond Magne Målsnes har begynt som Principal Safety Adviser ved vårt kontor i Bergen. Han kom fra en stilling som Principal Advisor i Yarra Trams i Melbourne Australia.  Trond Magne har mer enn 20 års erfaring med sikkerhet, kvalitet, ytre miljø, arbeidsmiljø og sikring, da primært innen skinnegående transport.  Han har tidligere arbeidet som KHMS sjef i Keolis Norge som er operatør av Bybanen i Bergen og Trond Magne har internasjonal erfaring fra Keolis Group og gjennom arbeid i UITP. Trond Magne har  tidligere også arbeidet med miljøstyring i Avinor på Bergen lufthavn og  revisjonsarbeid i Bureau Veritas Certification.  Med sin erfaring inne ledelses- og styringssystemer og operativ erfaring blir han et viktig tilskudd til Safetec.

Tilbake til nyheter