Vi fortsetter å vokse!

24.01.2019

Hans Laupsa begynte ved vårt kontor i Trondheim i september. Hans er nyutdannet fra NTNU hvor han har studert Industriell økonomi og teknologiledelse. Teknologiretningen på studiet var innen energi og miljø, med fordypning innen varme- og energiprosesser, mens hans økonomiske hovedprofil var anvendt økonomi og optimering.

 

Ronan Abiven startet ved vårt kontor i Bergen i november. Ronan har tidligere jobbet i Gexcon og ProPure og har over 15 års fartstid i O&G industrien, hvor han særlig har stor erfaring med FLACS og CFD. Ronan blir et godt tilskudd til vårt gode FLACS-miljø.

 

Bjarte Røed begynte ved vårt kontor i Oslo i januar. Bjarte har tidligere bl.a jobbet i Aqualis Offshore, Lloyds Register og Sjøforsvaret. Han har master fra NTNU marin og doktorgrad innenfor human factors i skipsnavigasjon. Bjarte har jobbet med human factors og marine operasjoner, subsea, offshore wind og boring- og brønn. Han har også meget relevant erfaring med arbeid mot operasjonelle barrierer, og blir et godt tilskudd til mange av våre fagområder.

Tilbake til nyheter