Vi åpner kontor i Haugesund

07.11.2018

1. oktober 2018 åpnet vi et nytt kontor i Haugesund, vårt femte kontor i Norge. Med etableringen i Haugesund styrker vi vårt lokale nærvær i et område som er viktig for flere av våre kjernemarkeder.

Leder for Safetecs virksomhet i Norge, Jorunn Seljelid, uttaler følgende: «Safetec har i mange år jobbet tett med kunder i Haugesund, i første rekke olje-og gass- og verftsindustrien i området. Selskapet vårt er i en vekstfase og vi ønsker å utvide vår portefølje mot andre industrier. Haugesundsregionen er sentral særlig for havnæringene; maritim industri og akvakultur. I tillegg har Safetec en bred portefølje mot både samferdselsindustrien og offentlig sektor. Vi tror at en lokal tilstedeværelse i Haugesund vil styrke vår relasjon til eksisterende kunder og gi oss et godt utgangspunkt for å etablere nye kunder og samarbeidspartnere i området».

Safetec har kontor i 24/7-bygget, som har en sentral plassering, midt i innfartsåren til Haugesund.

Kontaktinformasjon Safetec Haugesund:

Maria Snørteland Wold, epost: Maria.Snorteland.Wold@safetec.no mobil: +47 476 67 969

Tilbake til nyheter