Vil du jobbe med Norges beste sikkerhetsrådgivere?

02.10.2018

Safetec er stolt av å ha et sterkt og solid miljø av sikkerhetsrådgivere i bransjene vi jobber i. Vi opplever stadig økende oppdragsmengde, og ser store muligheter for å utvikle selskapets tjenesteportefølje. Vi ser nå etter flere rådgivere med ulikt erfaringsnivå, og gjerne erfaring fra olje og gass eller infrastruktur.

Vi søker deg som:

  • Motiveres av å forstå kundens behov og gi de beste rådene
  • Er forretningsorientert og handlekraftig
  • Kan bygge og opprettholde gode kunderelasjoner
  • Har gode mentoregenskaper og evne til å dra med seg andre
  • Trives med å jobbe i et prestasjonsmiljø

Som person er du fleksibel, har høy arbeidskapasitet og tør å ta en utfordring. Du evner å løfte blikket og tilpasse deg kundens behov. Du er god til å samarbeide med andre og møter alltid kollegaer med en positiv og løsningsorientert holdning. Vi forventer at du er motivert for å lære og tar ansvar for at det du leverer har høy kvalitet. Du må kunne identifisere deg med vårt verdigrunnlag og bidra til å operasjonalisere vårt ønske om å være den foretrukne og innovative leverandøren av helhetlige tjenester innen sikkerhet- og risikostyring.

For søknad og mer informasjon om stillingene, klikk her.

Tilbake til nyheter