Safetec vokser i Stavanger

10.10.2018

Vi styrker vårt Stavangerkontor med fire nye medarbeidere og har nå et sterkt og tverrfaglig team på 12 personer sentralt plassert i Jåttåvågen. 

–  Vi opplever stor vekst og etterspørsel etter våre tjenester i Stavanger, sier Operation Manager i Safetec Espen Møller Rokstad. Videre sier han at det er spesielt innenfor olje og gass bransjen vi merker stor pågang.  

– Det er fortsatt innen olje- og gass bransjen vi har flest oppdrag lokalt i Stavanger, men oppdragsmengden øker jevnt innen andre kundesegmenter også.  Tjenestene som kundene våre etterspør er fortsatt innenfor kjerneområdene våre teknisk sikkerhet, risikostyring og beredskap. Det som er nytt nå er at kundene etterspør innovative og kostnadseffektive løsninger, fortsetter Rokstad.  Vi har den senere tid brukt mye ressurser på utvikling av en rekke nye produkt og tjenester med fokus på digitalisering og optimalisering. Dette er noe vi vil fortsette med fremover og det er derfor svært gledelig at vi i Stavanger har økt bemanningen med følgende personer:

Pengyu Zhu
Pengyu er PhD kandidat, med spesialisering innenfor Industrial Asset Management fra Universitetet i Stavanger. Pengyu har erfaring med strukturteknikk og EPCIC prosjektstyring av offshoreanlegg, samt erfaring med vedlikeholdsoptimalisering og instrumenterte sikkerhetssystemer på norsk sokkel. 

Han har vært involvert i flere prosjekter med ConocoPhillips, MRC Global – Solberg & Andersen AS og Gassco knyttet til drift og vedlikehold av kritiske sikkerhetssystemer (SIS). 

Christian Skollevold
Christian er sivilingeniør innen marin teknikk fra NTNU med spesialisering innen risikoanalyse. Han har seks års erfaring innenfor Teknisk Sikkerhet fra Aker Solutions i tillegg til offshoreerfaring som feltingeniør for Schlumberger.

Irene Buan
Irene har dobbel mastergrad innenfor Petroleumsteknologi (Boring og Brønn) og Risikostyring, og har etter endt mastergrad jobbet med risiko og informasjonssikkerhet i et software-selskap som driver med kunstig intelligens.    

Leif Inge Kjærvoll Sørskår 
Leif Inge har tidligere jobbet som Brannteknisk rådgiver i BrannCon AS og Risikoingeniør i Global Maritime. Han har nettopp fullført en doktorgrad i Risikostyring ved universitetet i Stavanger, der han blant annet har sett på sikkerhetskultur i ambulanse- og luftambulansetjenesten.  

 

Tilbake til nyheter