Vil du bli vår nye kollega?

01.02.2018

Vi søker nye medarbeidere til vårt kontor i Stavanger, både erfarne rådgivere og nyutdannede med interesse for risikostyring. Safetec er en ledende leverandør av tjenester innen risikostyring og risikobasert beslutningsstøtte. Vi gjennomfører et bredt spekter av studier og rådgivning innen risiko, pålitelighet, beredskap, teknisk sikkerhet og sikring. Safetec har i mer enn 30 år levert tjenester til olje- og gassindustrien, samferdsel, kraft, havbruk og offentlig sektor, og er eid av de ansatte.

Vi er på jakt etter deg som er opptatt av å forstå kunders behov og som kan omsette denne forståelsen til verdiskapende løsninger. Du har kommersiell forståelse og teft og kan bygge og opprettholde gode kunderelasjoner. Som person er du strukturert, analytisk og har høy arbeidskapasitet. Samtidig er du god til å samarbeide med andre og møter alltid kollegaer med en positiv og løsningsorientert holdning. Vi forventer at du er motivert for å lære og tar ansvar for at det du leverer har høy kvalitet.

Klikk her for detaljer, og for å søke på stillingen.

Tilbake til nyheter