Innovativt og ledende fagmiljø innen sikring

29.09.2017

Safetec har i flere år levert tjenester knyttet til styring av risiko for villede handlinger. Vi har hatt prosjekter mot en rekke industrier og utviklet vår kompetanse og våre metoder i nær dialog med våre kunder.

Vi ønsker nå å styrke vår satsing på dette fagområdet ytterligere, og er på jakt etter en person som kan ta en ledende rolle i å bygge et av landets ledende miljøer innen sikring- og sikringsrisikoanalyser.

“Vi opplever økende etterspørsel etter denne type tjenester”, sier avdelingsleder Jens Chr. Rolfsen i Safetec. “Vi ser også  at det fortsatt er behov for å utvikle fagområdet og metodene, og at mange organisasjoner sliter med å integrere sikring i den helhetlige risikostyringen. Vi ønsker nå å ta en ledende posisjon på dette området, og ser etter en innovativ og fremoverlent fagperson med god forretningsforståelse.

Er dette noe for deg, søk på stillingen her.

 

 

 

Tilbake til nyheter