Rammeavtale med Det Norske

07.06.2016

Safetec har signert en rammeavtale med Det Norske oljeselskap ASA (nå Aker BP). Avtalen omfatter tjenester og verv innen helse, miljø og sikkerhet og dekker alle Safetecs tjenestetilbud. Varigheten av rammeavtalen er satt til fire år, med opsjon på forlengelse på tjenester opptil fire ekstra år.

“Vi er svært glade for å fortsette vårt samarbeid med Aker BP gjennom denne rammeavtalen. Vi har jobbet med Alvheim FPSO fra designfasen, gjennom driftsfasen, og vi har vært involvert i Ivar Aasen utvikling. Det Norske er et progressivt selskap med mange spennende planer for fremtiden. Safetec er veldig fornøyd med å være en del av disse planene, og vi ser frem til nye og spennende prosjekter med Det Norske “, sier Andreas K. Rian, leder for Olje og Gass sektoren i Safetec.

Tilbake til nyheter